Københavns bedste udsigt ved Søerne

Vi tilbyder brunch-, smørrebrøds-, frokost- og aftenmenu.

I Kaffesalonen ved Peblingesøen nær Dronning Louises Bro har vi siden 1933 serveret kvalitetskaffe, morgenmad, frokost og middagsretter til byens folk. I vinteren 20/21 har vi renoveret Kaffesalonen og har nu en bland-selv brunchmenu, frokost, smørrebrød og aftenmenu. Vi har også et udvalg af vegetariske, veganske, gluten- og laktosefri muligheder.

Man - Fre: 10:00 - 24:00

Lør-Søn: 10:00 - 24:00

Prøv vores Brunch menu

Vi har en kryds-selv menu med forskellige små retter, så alle kan være med. Vælg mellem 3, 5 eller 7 retter. Brunchmenuer serveres fra 09 til 13 på hverdage og til kl. 14 i weekenderne.

Søernes bådudlejning

Tag en afslappende sejltur i søerne og oplev København fra en helt ny vinkel. Vi tilbyder svanebåde og vandcykler, som er perfekte til en hyggelig tur på vandet. Uanset om du er på en romantisk date, en familieudflugt eller en hyggelig stund med vennerne, har vi både med plads til 2, 4 eller 6 personer.

Hold dit næste event hos os!

Vi tilbyder rammen til et perfekt event (barnedåb, fødselsdag, konfirmation mv.) for grupper mellem 12 og 120 personer. Vores flydende pavillon giver mulighed for en rigtig hyggelig oplevelse.

Jazz festival på Kaffesalonen 🎺

I samarbejde med Juicy halftone præsenterer vi et super fedt line-up over de 10 dage fra d. 5. til 14. juli. Lokationen er midt i København på Bådebroen, og vi har overdækning, hvis vejret ikke er med os. Det bedste af det hele? Gratis entre! Live jazz musik fra kl.19 til 21.00. Kom og nyd fantastisk musik i vores hyggelige omgivelser - vi glæder os til at se jer!

Ses vi?

Peblinge Dossering
7,  2200 København

Book bord

Events og nyheder

På kaffesalonen holder vi foskellige events i løbet af håret, se hvad de kommende events her under.

Happy Hour

Kom til happy hour 2 for 1 på alle drinks. Alle dage mellem 20 og 22.

CPH Jazz festival

Så er vi klar igen med årets CPH Jazz Festival, som igen i år holder 10 koncerter på badebroen. Alle koncerter starter kl. 19. Jazzfestivalen varer fra den 5. til den 14 juli.

Cocktailbaren

Over sommeren kan du nyde drinks på badebroen med vores nye cocktailbar. Baren åbner hver dag mellem 20 og 24.